Over ons

Door stilte en beweging te verbinden ontstaat er bewustwording van lichaam en geest

We delen een warme vriendschap en een passie voor persoonlijke ontwikkeling en bezinning. Hierdoor is onze inspiratie en samenwerking ontstaan in de vorm van ‘Verstillingsdagen’. We zijn beiden ervaren coach en trainers vanuit ons hart.

Jacqueline en Marjan

Al sinds mijn jonge jaren ben ik mij aan het ontwikkelen op het gebied van bewust-zijn en meditatie. Ik heb mij verdiept in Mindfulness en Vipassana en ben geschoold trainer en ervaren als coach. Rust en ruimte maken in mijn eigen hoofd en lichaam heeft me geleerd om te gaan met verlies en stress in het leven. Compassie is hierbij voor mij de essentie.

Jacqueline Henock

Meer over mij kun je lezen op mijn site: www.aandacht-voor.nl

De taal van het lichaam is voor mij de mooiste taal die er bestaat. Ik heb door middel van scholing op het gebied lichaamswerk en intensieve Tai Chi training geleerd te luisteren naar mijn eigen lichaam. Een zeer waardevolle vaardigheid die ik dagelijks probeer te onderhouden middels aandachtstraining en Tai Chi. Ik hecht hierbij veel waarde aan respect en liefdevolle aandacht. Graag begeleid ik mensen in hun weg om hun eigen lichaamstaal te verstaan.

Marjan van Kleef-Klaverdijk

Meer over mij kun je lezen op mijn site: taichileusden.nl/over-mij