Lieve Marjan.

Wat fijn dat je het zo goed hebt gehad in Drente. Mooie foto had je bij je brief gevoegd en voel mij zeker ook met jou verbonden.

Gisteren heb ik zo’n speciale dag gehad, samen met mijn dochter en haar vriendinnetje een trouwjurk wezen uitzoeken. Volgend jaar oktober gaat deze dame trouwen!

Je kent misschien wel dat programma Say yes to the dress, waar op het eerste oog, bescheiden meisjes zich ontpoppen tot in zwijm vallende, hysterische, drama Queens en moeders en vriendinnen die de aanstaande bruid in plaats van steun alleen maar tot de afgrond van stress brengen met hun commentaar. Dat gingen wij niet doen, wij zijn niet zo hysterisch.

Mijn dochter wil zoveel mogelijk bijdragen aan een duurzame maatschappij en hergebruik van alles wat wij op deze aarde en vooral in de rijkere landen produceren, duurzaam leven en bewuster consumeren. En levenswijze die ik steun en bewonder haar bewust zijn en focus om dit ook in praktijk te brengen.

Om die reden had ze gekozen voor een bedrijf met 2ehandsjurken en reisde we af naar Brabant. De plek waar we belanden lag midden in de weilanden, een verbouwde boerderij, beestenboel buiten en toen we binnen kwamen werden we verrast door de hoeveelheid jurken, verzorgd en liefdevol in gericht.

Ik ben oprecht verbaasd met hoeveel passie deze mensen dit duurzame bedrijf hebben vorm gegeven en hoe mijn dochter zich op haar plek voelde. Na het passen van meerdere jurken uit een grote collectie, stond ze uiteindelijk in DE JURK.

Natuurlijk ziet ze er in elke jurk prachtig uit, het is gewoon een prachtige meid, alleen toen ze over de catwalk met muziek van Ed Sheeran – ‘Perfec’t uit de boxen hoorde galmen schoot ik vol.

Mijn altijd zo stoere dochter zei, mam wat is dat gek he, ik weet niet wat er met mij gebeurt, maar dit is hem en ik zag haar lip trillen, dit was DE JURK.

Haar vriendinnetje, mijn dochter en ik omhelsde elkaar, ze zag er zo mooi uit! She said yes to the dress!!! En Ed Sheeran heb ik voor deze speciale gelegenheid in mijn hart gesloten.  Ik ben nog aan het nagenieten van deze mooie middag, samen met mijn dochter en haar lieve vriendinnetje. Wat zal mijn aanstaande schoonzoon onder de indruk zijn.

Het grappige is dat ik vanavond een foto heb opgezocht van haar als kleuter. Toen ze een klein was heeft de met de oppas een fotosessie gedaan als bruidje. De oppas had mijn dochter en haar eigen dochter meegenomen naar de Kringloop waar ze een bruidsjurk hadden gekocht en hebben ze hiervan foto’s gemaakt. Het exacte verhaal weet ik niet meer, dat is te lang geleden, wel grappig dat ze nu echt gaat trouwen en ook in een 2ehands jurk. Kleine meisjes worden groot, ze heeft haar Prins op het witte paard gevonden. 

Ik ben blij dat deze traditie niet verloren gaat, ik als moeder mijn dochter op deze dag zal zien stralen. Ben ik dan toch een romanticus? Hoe dan ook, ik kijk er naar uit, nu nog wachten tot volgend jaar oktober, haha.

Gaan elkaar het weekend bellen, even kijken of we nog aanmeldingen hebben voor ons Verstillingsweekend. Zou geweldig zijn als we dit kunnen organiseren, aan ons en de omgeving zal het niet liggen.

Ik ga lekker onderuit en tot snel, dikke kus. Jacquelien.

28 reacties op “Brief Jacquelien 21-08”

  1. We spent a lot of time at her home. Maybe so her mother could keep an eye on us. Mrs. Spencer made sure to be around, offering drinks, snacks, chit chat. I noticed that she was fairly young herself. Granted at my age, anyone over 25 was old, but she was probably mid-30s, divorced. If she was a indiction of how Carley would develop, maybe I should wait. Mrs. Spencer had fuller breasts and a nice butt. She appeared to be in great shape for her “advanced” age. I knew she was keeping an eye on me as much as I was on her and her younger daughter. Her eldest, Sharon was away at college at the time. With Mrs. Spencer around we mostly limited ourselves to holding hands and sneaking in a few light kisses. One day Mrs. Spencer caught us by surprise walking in as I’d slid my hand up from Carley’s stomach to rub her right breast through her shirt. She didn’t really need a bra yet, so I could feel her nipple, hard, through her shirt. Just this much contact had me hard also.

    https://sites.google.com/view/O10POOefHJ2LEsd3 https://sites.google.com/view/SCJ81ubmkm5HDtbT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *