Lieve vriendin. 

Op 6 oktober schreef je mij dat we inmiddels 6 maanden, 52 brieven naar elkaar hebben geschreven. We 52 foto´s zorgvuldig uitkozen om een beeld te geven aan de woorden die we schreven. Deze vorm van verbinding is een toevoeging aan onze vriendschap en samenwerking. 

We zien elkaar, uitgezonderd van de vakanties, bijna elke week, sinds de maatregelen zijn versoepeld. We zijn trouw, gepassioneerd, nieuwsgierig, vasthoudend en geloven in ons product. 

We houden vol ondanks de beperkingen, zijn zoekende naar nieuwe mogelijkheden, steken veel tijd in het opzetten van de website 

We gaan uit onze comfort-zone tijdens een fotoshoot, organiseren activiteiten, werken aan onze zichtbaarheid. Worstelen met hoe we Story’s kunnen plaatsen op Instagram, adverteren op Facebook, geven vanuit ieders kwaliteit invulling aan onze activiteiten, staan voor dag en dauw op voor de Verstilling in de natuur. Gaan voor eigenheid en hebben ons eerste Verstillingsweekend volgeboekt!  

Vanmorgen was een moment van stil staan, stil staan bij wat we hebben bereikt. Daar mogen we trots op zijn, al zeg ik het zelf. 
Trots mogen we onze samenwerking en vooral onze vriendschap vieren. Want zonder deze vriendschap van wederzijds respect, acceptatie van elkaars kritiek, naar elkaar luisteren, humor en zelfspot waren we waarschijnlijk niet zo ver gekomen. 

Het schrijven in verbinding is een concept wat we als ons kindje zien, zorg aan besteden en plezier aan beleven. Als ik onze brieven terug lees, lees ik groei. Niet alleen door de diversiteit en soms persoonlijke onderwerpen maar ook de groei van het aantal woorden, haha. Ik zie betrokkenheid, het komen tot inzichten, delen van verdrietige en mooie momenten. 
 

Vanmorgen hebben we samen ons succes momenten gevierd, nam je als verrassing wat lekkers bij de koffie mee. Werkte we verder aan ons idee om vrijdagavond een online feestje te geven waar we iedereen bij uitnodigen. Willen we anderen mee nemen in ons proces, het schrijven in verbinding. Bij het geven van een feestje past natuurlijk ook een cadeautje. Onze volgende uitdaging. 
 

Ik wil je bij deze bedanken voor het aangaan van deze uitdaging, ondernemen in Coronatijd 

Thanks for being my friend, Jacqueline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *