Lieve Jacquelien,

Vandaag stuurde ‘onze fotograaf’ ons een voorproefje van de foto’s die ze afgelopen donderdag van ons heeft gemaakt. Je hebt ze vast ook al bekeken. Wat is dit leuk!! Het zijn bijzondere plaatjes  geworden. De sfeer die we neer wilden zetten klopt, ze zijn mooi! Ik ben zo trots en blij.  Het was een geweldige ochtend, spannend om zo voor de camera te poseren was het zeker. Maar de chemie was er. Tussen ons en ook met haar, en wat hebben we een lol gehad. Ik kan niet wachten tot we de foto’s online kunnen zetten.

Doorgaans ben ik helemaal niet zo van de foto’s. Ben vaak erg kritisch op hoe ik eruit zie, ik kijk ook snel gespannen naar de camera vanuit die onzekerheid. Mijn mondhoeken die gaan trekken, mijn schouders staan strak. En ik vind het toch moeilijk om mezelf te zien zoals anderen me zien. Maar donderdag ging het lekker. Met lekker veel humor en oprechte complimenten en ook goede aanwijzingen was het ontspannen. Ik denk dat het ook hielp dat we geen hele hoge eisen stelden. Het moest gewoon kloppen. We zijn niet perfect, geen modellen en ook geen 25 meer. En als ik dan nu de foto’s bekijk dan denk ik, ja dat maakt ons ook zo mooi. 

Ik moet nu gelijk denken aan een nummer van Herman van Veen, de link naar youtube stuur ik hier mee. Neem even de tijd om het te beluisteren.

Anders Anders, Herman van Veen

Zoveel respect en tederheid…..

De associatie met dit nummer komt uit de compassie. Want ik kijk naar de foto’s en ik voel dat, compassie, liefde, genegenheid. Voor mezelf. Zie me daar staan, zie me lol hebben, ik zie mijn lef, mijn zachtheid en ook mijn groei in de afgelopen jaren. En daar sta ik met jou mooie lieve wijze vriendin. Stoeiend met de reflectie in je bril, met je houding en dan de zachtheid die je uitstraalt, de lol en de verbondenheid. Voor Monique die haar vakmanschap inzet samen met haar zijn om ons te doen stralen, hard aan het werk in de hitte van vorige week. 

Hey dame, we did it. Proost op je verjaardag alvast en op ons.

Je t’embrasse.

Marjan 

Met speciale dank aan Monique Westendorp van Foto Moque

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *