Verstillingsweekend

14 en 15 november,

Samaya Kloosterhotel Werkhoven

Een weekend afstand nemen van de alledaagse hectiek en prikkels. Vertragen in stilte en beweging om zo je innerlijke stem te horen.We verblijven in het kloosterhotel Samaya in Werkhoven.  Hier maken we de ruimte voor onszelf door meditatie, mindfulness en Tai Chi. 

Lees meer


Verstilling in de natuur, nazomer

Landgoed Den Treek: 26 september 8.00-12.00

In de frisse ochtend op 26 september gaan we in wandelen, mediteren en doen we Tai Chi oefeningen. Op een prachtige locatie hoor je, en voel je de natuur om je heen en maak je ruimte voor de stilte in jezelf.

Lees meer.


Verstilling in de stad

Amersfoort: 25 oktober 2020, 10.00-14.30

In het dagelijks leven is er veel geluid en beweging om ons heen wat ons afleidt. Ga op deze dag van de Stilte met ons mee naar de stilte in jezelf. Op een leuke locatie in de stad zoeken we de rust op. Mindfulness, meditatie en Tai Chi. Wij verzorgen de lunch.

Aanmelden


Tijd voor verstilling

Elke woensdagavond kun je online met Jacquelien mediteren.

De afgelopen maanden hebben bewezen dat je op afstand ook verbonden bent met de andere deelnemers. Tijd voor jezelf in je eigen ruimte met een warme begeleiding van Jacquelien, in verbinding.

Lees meer


Op maat

Voor jouw eigen team, intervisiegroep, vriendenclub kunnen wij een programma op maat aanbieden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.