Verstilling in de natuur, even praktisch.

Binnen een week na inschrijving krijg je van ons een mail met de bevestiging van je deelname, met daarbij de locatie van de verzamelplek.

We sturen je dan ook een Tikkie met het verzoek om te betalen. Mocht je een factuur willen, dan kun je dit nog even aangeven per mail, dan krijg je die nagestuurd.

Voor de activiteit Verstilling in de natuur is het handig als je wat meeneemt:
Een bidon met genoeg water voor tijdens de wandeling. Bij het verzamelpunt hebben wij thee bij aankomst en als we weer terugkomen daar. Daar zal ook iets lekkers bij zitten.

Omdat we ook in het bos zittend gaan mediteren is het fijn als je lekker en droog kunt zitten. Neem een vuilniszak mee en evt een dekentje. Wat ook goed werkt is een goed opgerolde slaapzak (in een compressiezak evt.) of een opgerolde deken, dit is een prima alternatief voor een meditatiekussen. Niet zwaar om mee te nemen en het past in een dagrugzakje. Zorg dat je dit gedurende de activiteit zelf ontspannen kunt dragen in een dagrugzakje. Kijk wat jij hebt en wat bij je past. We zullen een plek uitzoeken die niet te nat is.

We gaan wandelen, maar het wordt geen stevige hike. Pas je schoeisel hier op aan.

De wandeling gaat door als we minimaal 3 deelnemers hebben. Mocht de activiteit niet doorgaan dan krijg je binnen een week je geld retour.

Je kunt ons op de dag zelf tot vertrek bereiken op: 06-22227521 (Marjan)

We checken de avond voor het vertrek nog hoe het weer is. Als de voorspelling is dat het erg gaat regenen, zullen we je voor 22.00 een bericht sturen via Whatsapp.

Zie ook onze algemene voorwaarden.

Fijn dat je er bij bent. We zien je snel.

Jacquelien en Marjan