Verstillingsweekend

14 en 15 november

Een weekend afstand nemen van de alledaagse hectiek en prikkels. Vertragen in stilte en beweging om zo je innerlijke stem te horen.We verblijven in het kloosterhotel Samaya in Werkhoven.  Hier maken we de ruimte voor onszelf door meditatie, mindfulness en Tai Chi.

lees meer.


Verstilling
in de
stad

25 oktober 2020, 10.00-14.30

In het dagelijks leven is er veel geluid en beweging om ons heen wat ons afleidt. Ga op deze dag van de Stilte met ons mee naar de stilte in jezelf. Op een leuke locatie in de stad zoeken we de rust op. Mindfulness, meditatie en Tai Chi. Wij verzorgen de lunchWorkshop

Mindful brieven schrijven

11 juli 2020

Met een brief richt je je aandacht naar jezelf en de ander. Een mooi proces van bewustwording en een liefdevolle aandachtsoefening.
Lees meer.


Verstillingsweekend

nieuwe datum volgt nog

Een weekend verstillen in het Drents-Friese Wold. De natuur nabij en een (h)eerlijke B&B. We hebben een eigen terrein waar we ons in Verstilling kunnen terugtrekken. Lees meer.


Tijd voor Verstilling

Elke woensdag avond kun je bij Jacquelien Verstillen in meditatie. Vrije inloop en met een vrijwillige bijdrage. Lees verder


Op maat

Voor jouw eigen team, intervisiegroep, vriendenclub kunnen wij een programma op maat aanbieden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.